• Tue. Sep 26th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Nicolae Ciucă îl pune la punct pe Marcel Boloș: Dacă a apucat să dea un astfel de răspuns fără să fi procesat așa cum trebuie o să revină asupra lui

Sep 4, 2023
0 0
Read Time:59 Second

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, l-a contrazis pe ministrul de Finanțe Marcel Boloș cu privire la dezastrul ce va fi provocat de aplicarea simultană a măsurilor pentru reducerea deficitului și spune că acesta nu a procesat bine întrebarea și își va reconsidera poziția.

„Nu știu contextul în care a declarat chestiunile acestea, cert este că fiecare dintre ele fac parte din jaloanele asumate de către România și în cererile de plată următoare ele trebuie îndeplinite. Modul în care le vom gestiona și în care vom fi în măsură să asigurăm implementarea lor ține de decizie politică și asumare guvernamentală. Nu cred că o singură persoană poate să vadă ceva ca întâmplndu-se deodată catastrofal.
Este un ministru de Finanțe foarte bun. V-aș ruga să-l analizati pe domnul Boloș în condițiile în care în 2022 a sigurat ca ministru la fondurile europene, cea mai mare absorție. Este ministru PNL, îl susținem și dacă a apucat să dea un astfel de răspuns fără să fi procesat așa cum trebuie o să revină asupra lui. Cred că trebuie să-l mai întrebați o dată. Eu sigur am să-l întreb.” a declarat Nicolae Ciucă.

 

Sursa:stiripesurse

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *