• Tue. Sep 26th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

BREAKING Omul lui Arafat care a ridicat licența stației GPL de la Crevedia, moarte violentă

Sep 3, 2023
1 0
Read Time:2 Minute, 23 Second

Bărbatul care a murit, sâmbătă, într-un poligon privat din judeţul Dâmboviţa, după ce s-a izbit cu motocicleta de un zid în timpul unei ore la şcoala de conductori auto, era colonel în rezervă şi lucrase la ISU Dâmboviţa, ocupându-se, în anul 2020, de verificările care au dus la închiderea staţiei GPL din Crevedia deţinută de fiul primarului de la Caracal, la care s-au produs explozii în urmă cu o săptămână. Raed Arafat spune, referindu-se la acest eveniment, că fostul angajat al ISU Dâmboviţa era la prima oră de condus motocicleta, nu purta casca de protecţie şi că nu trebuie „să intrăm în conspiraţii” pe acest subiect.

Bogdan Georgian Pușcoi a murit după un accident de motocicletă petrecut în poligonul auto de la Ulmi, județul Dâmbovița. Bărbatul împlinise 50 de ani în urmă cu două luni. El a fost colonel în cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență Basarab I Dâmbovița, șef al Serviciului de Prevenire. Bărbatul ieșise la pensie în februarie 2021. Era căsătorit și avea doi copii, de 14 și 18 ani. Fostul colonel ISU urma școala pentru a putea obține permisul de conducere a motocicletelor, iar ieri a avut primele ore de mers, în poligonul de la Ulmi.

În momentul în care s-a întâmplat nenorocirea, Pușcoi era însoțit de instructor. Motocicleta pe care se afla bărbatul s-a izbit violent de un zid de beton al poligonului, iar impactul a fost fatal. Salvatorii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.
Apropiații săi au declarat că Bogdan Georgian Pușcoi a fost cel care le-a ridicat autorizația celor cu depozitul GPL de la Crevedia. „E cel care le-a ridicat autorizația celor de la Crevedia. Datorită lui, pompierii sunt acoperiți în acte acum. El a făcut documentele ca la carte” a declarat presei locale soția fostului colonel ISU.

La rândul său, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, spune că nu trebuie să „intrăm în conspiraţii” pe acest subiect.
„Dar ca să punem în lumină şi să nu intrăm în conspiraţii acuma să spunem că cineva a făcut ceva, el era la prima lecţie, dacă este informaţia corectă pe care am avut-o, domnul colonel era la prima lecţie pe motocicletă, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înţeles, nu ştiu dacă e adevărat, a accelerat şi a intrat într-un perete, deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio maşină în el, era la  o lecţie pe motocicletă şi, fiind pe motocicletă cu instructorul, a accelerat şi a intrat într-un perete”, a spus Raed Arafat.
Acesta precizează că, în acest caz, nu trebuie „speculată” o legătură între accident şi incendiul de la Crevedia.

 

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care fostul pompier și-a pierdut viața.

sursa:stiripesurse

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *