• Wed. Sep 27th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Ucraina amenință cu noi atacuri pe teritoriul Rusiei. Forțele armate sunt capabile să lovească ținte aflate la 1.500 km distanță

Sep 2, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Ucraina are acum capacitatea de a lovi cu arme de fabricaţie proprie ţinte care se află la 1.500 de kilometri distanţă, în interiorul teritoriului Rusiei, a declarat vineri seară, la postul ucrainean de radio, secretarul Consiliului Naţional pentru Securitate şi Apărare, Oleksii Danilov, transmite sâmbătă dpa, conform AGERPRES.

 

Astfel de ţinte aflate la distanţă nu mai reprezintă o dificultate pentru că Ucraina şi-a dezvoltat de ceva vreme programul de rachete şi drone, a explicat el.

Armele folosite pe teritoriul rus sunt de origine ucraineană, a insistat Danilov, referindu-se la atacurile asupra ţintelor militare ruse, fabricate în cadrul eforturilor Kievului de a respinge forţele Kremlinului în războiul declanşat în urmă cu 18 luni.

Danilov s-a referit la programul de rachete al Ucrainei, în vigoare din 2020, şi la faptul că multe companii sunt în prezent implicate în producţia de drone. “Iar acest lucru va produce rezultate”, a declarat oficialul ucrainean.

Forţele armate ucrainene sunt capabile să lovească ţinte aflate nu doar la distanţe de 700 de kilometri, “ba chiar la distanţe de 1.000 şi până la 1.500 de kilometri”, a subliniat Danilov, care a insistat că Kievul atacă doar ţinte militare.

sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *