• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Miniștrii lui Ciolacu, pe litoral! După Predoiu și ministra de la Muncă le-a făcut o ‘surpriză’ șefilor instituţiilor din subordine, din Constanţa

Sep 2, 2023

Miniștrii lui Ciolacu, pe litoral! După Predoiu și ministra de la Muncă le-a făcut o ‘surpriză’ șefilor instituţiilor din subordine, din Constanţa

Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a efectuat vineri o vizită inopinată la sediul unor instituţii din judeţul Constanţa aflate în subordinea ministerului, pentru a vedea condiţiile de lucru şi a afla problemele din teritoriu, informează MMSS într-o postare pe Facebook.

De asemenea, şefa de Muncă a discutat atât cu beneficiarii serviciilor furnizate de cele trei instituţii – Casa Judeţeană de Pensii, Inspectoratul Teritorial de Muncă şi Agenţia Judeţeană de Plăţi şi Inspecţie Socială Constanţa – cât şi cu angajaţii acestora.

“Am vorbit astăzi cu pensionari din judeţ pentru a vedea care sunt problemele cu care aceştia se confruntă. Am avut întâlniri şi cu agenţii economici care se aflau la sediu, discuţiile vizând aspecte legate de ocuparea forţei de muncă şi de adaptarea politicilor Ministerului la nevoile pieţei muncii. Nu în ultimul rând, am discutat şi cu angajaţii celor trei instituţii despre condiţiile de lucru şi despre obiective, dar mai ales despre modul în care se poate îmbunătăţi concret activitatea în fiecare domeniu în parte”, a declarat ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu.

sursa:stiripesurse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *