• Wed. Sep 27th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Lucian Bode a apelat la seniorii PNL pentru relaționarea partidului cu cetățenii de vârsta a treia

Sep 2, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Lucian Bode, vicepreședinte al Camerei Deputaților, a participat la deschiderea lucrărilor Școlii de Vară a Organizației Seniorilor din PNL.

Vicepreședintele PNL a ținut să le mulțumească seniorilor din PNL pentru implicarea în viața partidului și i-a delegat să se implice în relaționarea partidului cu cetățenii de vârsta a treia.

„Am avut plăcerea de a participa la deschiderea lucrărilor Școlii de Vară a Organizației Seniorilor din PNL, unul dintre pilonii importanți ai partidului, cu o contribuție esențială la viziunea, activitatea și politicile liberale
Problemele vârstnicilor ocupă un loc relevant în agenda de priorități a PNL. Drept dovadă, în guvernările liberale din ultimii trei ani, pensiile au fost crescute de trei ori.
Abordarea guvernărilor PNL a fost mereu una integratoare, în care solidaritatea cu cei vulnerabili și susținerea mediului de afaceri se completează reciproc. Seniorii liberali știu că cel mai mare aliat al pensionarilor și cel mai mare contributor al sistemului de pensii este întreprinzătorul privat, care merită să fie sprijinit, nicidecum pedepsit.

Le-am cerut seniorilor liberali să se implice în relaționarea partidului cu cetățenii de vârsta a treia, care trebuie să cunoască adevărul: PNL se opune oricăror promisiuni deșarte și cadouri otrăvite, vehiculate de cei care doresc să obțină cu orice preț un profit electoral pe spatele categoriile sociale vulnerabile.

Le mulțumesc celor mai experimentați și înțelepți membri ai partidului nostru pentru forța și implicarea pe care au manifestat-o în perioada lor activă. Grație lor, PNL este, de decenii, un partid puternic care astăzi poate asigura stabilitatea guvernării și a țării.”, secretarul general al Partidului Național Liberal, vicepreședinte al Camerei Deputaților Lucian Bode.

 

 

sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *