• Wed. Sep 27th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Sfidare fără margini a primarului din Crevedia: oamenii n-au mai rezistat și au intrat peste el în Primărie

Sep 1, 2023
1 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Cetățenii din Crevedia s-au săturat de anomaliile de la Primăria din localitate și au descins în sediul Primăriei în timpul ședinței de consiliu.

Locuitorii au aflat că pe ordinea de zi a primăriei se află o aprobare a injecției de capital la două dintre cele trei echipe de fotbal din Crevedia! Da, Crevedia are trei echipe de fotbal care primesc bani de la Primărie, iar toate trei joacă într-o ligă de fotbal amator, Liga a 5-a Dâmbovția.
Localitatea cu 7750 de locuitori este reprezentată la nivelul fotbalului județean de echipele: Voința Dârza, Voința Crevedia și Voința Crevedia-Buftea.
Echipele mănâncă sume importante de la Primărie. Luna trecută, Voința Dârza a primit 45.000 de lei de la Primărie.

Ieri la ședința de consiliu, a venit rândul celorlalte două, Voința Crevedia și Voința Crevedia-Bufea să primească și ele, 45 .000+ 45.000, conform grupului de Facebook ”Crevedia visează”, deținut de locuitorii din Crevedia.

”Voința” lui Florin Petre, primarul din Crevedia, față de victimele exploziilor din localitate nu a fost atât de mare cum a fost cea în cazul echipelor de fotbal.

Doar 17.000 de lei intenționa Florin Petre să ofere victimelor exploziilor.

Acesta a fost momentul în care oamenii din Crevedia care au venit la Primărie au izbucnit și au făcut un scandal monstru, reușind să redirecționeze 45.000 de lei, din totalul de 90.000 de lei, către victimele exploziilor.
content-image

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *