• Wed. Sep 27th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Breaking News ! Cetățeni surprinși in flagrant, cănd aruncă deseuri in Bucegi lănga Moroeni!Alertă Garda Centrală de Mediu!

May 31, 2023
2 0
Read Time:53 Second

In aceasta dimineață am primit de la un cititor indignat, mai multe imagini cu cativa cetateni,  se pare  , din Moroeni, care aruncau reziduri menajere si de constructii , penmarginea drumului, langa padure, in munte, langă cota 1000c aproape de manastirea de langa Cota 1000…

indignat la culme, s-a oprit si i-a surprins in timpul “actiunii”, atragandu-le atentia, moment in care acestua au devenit agresivi, fiind gata gata sa il atace, insa vazand ca sunt fotografiati au urcat in autoutilitara si au demarat, in urma lor ramanand maidanul de reziduri.

Solicitam pe aceasta cale Garzii de Mediu Dambovita demararea unei anchete si masuri legale fata de cei in cauză, bineanteles cu informarea publică de rezultatele obtinute!

Felicităm cititorul nostru pentru promptitudine si vă solicitam tuturor celor care surprindeti orice tine de incalcarea legii sau a moralitatii, sa ne trimiteti aspecte contatate de dumneavoastra , imagini  sau/si video, si detaliile aferente.

Fiti reporterul nostru de teren, iar noi vă vom mediatiza “activitatea” sub rezerva anonimatului, bineânteles!

Informatia inseamna putere, iar imaginea face cat o mie de cuvinte!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *