• Tue. Sep 26th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Super rezultate obținute de elevii români la Olimpiada Internaţională de Fizică a Ţărilor din Asia

May 30, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Super rezultate obținute de elevii români la Olimpiada Internaţională de Fizică a Ţărilor din Asia

Elevii români au obţinut rezultate remarcabile la Olimpiada Internaţională de Fizică a Ţărilor din Asia (APhO 2023), desfăşurată în perioada 21 – 28 mai, la Ulan Bator (Mongolia).

Potrivit Ministerului Educaţiei, au obţinut medalii de aur Alexandru Momoiu (clasa a XI-a/Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) şi Andrei-Darius Dragomir (clasa a XI-a/Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti).

Alexandru Iorga (clasa a XII-a/Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) a obținut o medalie de argint, în timp ce Răzvan-Gabriel Marcu (clasa a XII-a/Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) a primit medalia de bronz.

Elevii Alexandru-Ştefan Işfan (clasa a XII-a/Colegiul Naţional ‘Tudor Vladimirescu’ din Târgu Jiu), Mihnea Buţiurcă (clasa a XII-a/Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti), Robert Stănescu (clasa a XII-a/Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti) şi Rareş Theodor Marinescu (clasa a IX-a/Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) au primit mențiuni de onoare.

  • Profesori coordonatori ai lotului au fost conf. univ. dr. Sebastian-Dumitru Popescu (Universitatea ‘Alexandru Ioan Cuza’ din Iaşi) şi prof. dr. Gabriel Florian (Colegiul Naţional Carol I din Craiova), relatează Agerpres
    sursa: stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *