• Fri. Jun 2nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

VIDEO | Cum se circulă pe cel mai mare pasaj din București: imagini spectaculoase de la inaugurare

May 27, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Circulația se deschide sâmbătă pe Pasajul Oltenița începând cu ora 10.00, spune directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, care arată cum se va desfășura traficul.

„Legătura dintre București și Popești Leordeni nu va mai intersecta la nivel Centura Capitalei, iar traseul va fi astfel mai sigur și mai confortabil pentru cei care tranzitează zona”, spune Cristian Pistol, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, unde a postat și imagini cu Pasajul Oltenița, conform Mediafax.

Potrivit acestuia, Pasajul Oltenița este cel mai mare din seria de trei pasaje construite de CNAIR în sudul Capitalei și are o formă ovoidală spre deosebire de pasajele giratorii de la Domnești și Berceni, care au formă rotundă.

Cu o lungime de 3,69 km acest pasaj, construit în zona localității Popești Leordeni, asigură de acum legături continue pe Centura de sud a Capitalei (între A2 și A1) dar și între șoseaua Olteniței (București) și DN4 (județul Ilfov).

„Pasajul Oltenița este cel de al treilea obiectiv pe care l-am deschis până acum circulației care traversează Centura Capitalei, după pasajul Mogoșoaia deschis în septembrie 2021 și pasajul Domnești, deschis în noiembrie 2022”, mai spune Pistol.

Acesta precizează că în scurt timp urmează să fie deschis și Pasajul Berceni, proiect care va îmbunătăți și mai mult siguranța și confortul circulației rutiere din sudul Bucureștiului.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost prezent la inaugurarea Pasajului Oltenița și a postat pe pagina sa de Facebook un video de la evenimentul zilei pentru locuitorii Capitalei.
sursa: știripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *