• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Ministru PSD: ‘Nu ne dorim puterea de a conduce Guvernul, ci puterea de a guverna pentru bunăstarea românilor’

May 26, 2023

Florin Spătaru, ministrul Economiei, a declarat vineri, după ce premierul Nicolae Ciucă a anunțat că rocada guvernamentală se va realiza după finalizarea grevei profesorilor, că social-democrații pus interesele profesorilor mai presus de interesele de partid.

„Partidul Social Democrat a transmis astăzi un mesaj despre importanța menținerii unui mediu stabil pentru cetățeni şi mediul de afaceri. Nu ne dorim puterea de a conduce Guvernul României, ci puterea de a guverna pentru bunăstarea românilor. Alegem să rezolvăm revendicările cadrelor didactice înainte de organizarea politică.

Oamenii care se ocupă de educația viitoarelor generații, profesorii, învățătorii, educatorii, elevii şi părinții sunt pe primul loc zilele acestea. Avem timp de negocieri politice! N-avem timp de stat cu mâinile în sân în fața românilor! Aşa cum am mai declarat, mesajele pe care trebuie să le transmitem atât românilor, cât şi mediului de afaceri sau investitorilor trebuie să fie despre stabilitate şi discernământ politic. Astfel creăm un mediu economic puternic şi atrăgător pentru investitorii care îşi doresc să dezvolte afaceri în țara noastră”, declară Spătaru, pe Facebook.
Sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *