• Tue. Jun 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Kelemen Hunor trasează obiectivul Guvernului după amânarea rotativei: ‘Acest lucru trebuie să îl facem în continuare!’

May 26, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a explicat de ce a fost amânată rotativa guvernamentală. „Vom rezolva, mai întâi, problemele profesorilor și abia apoi vom continua să negociem asupra formulei noului Guvern”, a spus Kelemen.

„Ne-am asumat guvernarea acum un an și jumătate pentru a aduce stabilitate, predictibilitate și pentru a restabili încrederea în societate. În acest timp, cu o mână am construit, cu cealaltă am stins incendii, totuși am reușit să găsim răspunsuri la criza energetică și am reușit să protejăm pensionarii de efectul creșterii prețurilor.

Datoria Guvernului este de a rezolva problemele societății. Acest lucru trebuie să îl facem în continuare, în primul rând trebuie să rezolvăm problemele profesorilor”, a explicat Kelemen Hunor.

„Am încredere în acest Guvern, am încredere în noi înșine. Avem un drum lung în față, dar la capătul acestuia vom reuși să oferim servicii publice mai bune și să recuperăm decalajele care mai există în România”, a concluzionat liderul UDMR.

Context: ce spune PNL despre rotativă

Premierul Nicolae Ciucă nu și-a depus demisia, așa cum se discutase anterior în coaliție, însă le oferă garanții celor de la PSDcă va renunța la mandat imediat ce se va termina criza generată de greva profesorilor (continuarea aici).

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe afirmă că prioritatea zilei nu este rotativa guvernamentală, ci este rezolvarea crizelor din zona Educaţiei, pentru că este evident că nu poţi să schimbi un Guvern în mijlocul unei situaţii sociale în care şcolile sunt închise, când sunt purtate negocieri şi este nevoie de autoritatea unui premier şi a unui cabinet cu puteri deplinea (continuarea aici).
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *