• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Percheziții la proxeneți și traficanți de droguri din vestul țării: 11 femei forțate să se prostitueze și să vândă droguri în două saloane de masaj

May 25, 2023

Procurorii DIICOT și polițiști din Timișoara fac, joi, 13 percheziții la mai multe persoane din Arad și Timiș bănuite că, în ultimii doi ani, au obligat 11 femei să se prostitueze în două saloane de masaj și că le-au vândut droguri clienților acestora.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună polițiști din cadrul B.C.C.O. Timișoara efectuează joi 13 percheziţii domiciliare pe raza județelor Arad și Timiş, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea a două grupări infracţionale organizate, specializate în comiterea infracțiunilor de proxenetism şi efectuare fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, care au acționat în zona de vest a României.

„În cauză s-a reținut că, în perioada iunie 2021 – mai 2023, sub paravanul a patru societăţi comerciale, au fost constituite două grupuri infracţionale organizate, specializate în comiterea infracţiunilor de proxenetism, în variantele înlesnirii practicării prostituţiei şi tragerii de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei de către un număr de 11 persoane de sex feminin. Activitatea a fost desfășurată în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde au fost distribuite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, clienţilor celor două stabilimente”, transmite DIICOT.
La sediul DIICOT Timișoara urmează a fi conduse 21 de persoane implicate în desfășurarea activităților infracționale
sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *