• Tue. May 30th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Marine Le Pen a ‘uitat’ de omuleții verzi care au intrat în Crimeea: ‘Locuitorii și-au exprimat liber dorința de a face parte din Rusia!’

May 24, 2023
0 0
Read Time:57 Second

Oameni înarmați și îmbrăcați în verde, fără insignă, au intrat în Crimeea, iar ulterior, în urma unui așa-zis referendum, peninsula a fost alipită de Federația Rusă. Liderul fracțiunii parlamentare a partidului Reunirea Națională din Franța, Marine Le Pen, a numit Crimeea o parte „legitimă” a Rusiei. Ea a vorbit pe această temă miercuri, 24 mai, răspunzând întrebărilor deputaților Adunării Naționale. Emisiunea a fost difuzată pe Twitter a camerei inferioare a Parlamentului din Franța.

“Crimeea a fost rusă timp de două secole și ucraineană timp de 60 de ani după ce a fost predată de dictator la capriciul său. Sunt un susținător fervent al referendumurilor și cred că locuitorii Crimeei și-au exprimat liber dorința de a face parte din Rusia prin vot”, a spus Le Pen, o apropiată a Rusiei.

În plus, Le Pen a spus că în timpul vizitelor sale în peninsulă a comunicat cu localnicii și s-a asigurat că se simt mai mult parte a Rusiei.
Pe 13 aprilie anul trecut, Le Pen a declarat că încă consideră Crimeea rusă și nu regretă interdicția de a vizita Ucraina. Potrivit acesteia, istoria nu poate fi rescrisă.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *