• Fri. Jun 2nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Florin Cîţu, la aniversarea PNL: ‘Ne-am abătut de la drum, i-am abandonat pe români, socialiștii au pus mâna pe România’

May 24, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Fostul premier și lider PNL Florin Cîțu transmite miercuri, într-un mesaj către liberali la aniversarea a 148 de ani de existență a PNL, că partidul s-a abătut de la drumul său și a permis socialiștilor „să pună mâna pe România”.

„Capul sus, liberali! Astăzi avem nevoie de curaj și sinceritate cu noi înșine. PNL este partidul care a întemeiat, reîntregit și modernizat România și niciodată nu a dat înapoi când a fost vorba de reforme în folosul românilor. Astăzi, trebuie să recunoaștem că ne-am abătut de la drumul nostru. I-am abandonat pe români. Socialiștii au pus mâna pe România”, a scris Cîțu, miercuri, pe Facebook.

„Este datoria noastră să oprim acest atac. Așa cum am făcut de foarte multe ori în acești 148 de ani când ne-am luptat cu toți cei care le-au făcut rău românilor. Și nu au fost puțini. Sunt sigur că încă putem să le facem românilor viața mai bună. Această coaliție de compromis nu a livrat nimic din ce a promis românilor și este momentul să ne oprim aici. Dragi liberali, doar așa putem să fim din nou mândri și să stăm cu capul sus. Atât timp cât vom lupta pentru români și România, nu avem cum să greșim”, a adăugat fostul lider PNL.
Sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *