• Mon. Dec 11th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Sforarul șef al Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, vrea să pună botniță presei

May 22, 2023
1 0
Read Time:2 Minute, 25 Second

După ce a ajuns vătaful Ministerului Transporturilor, sforarul șef Bogdan Mîndrescu, venit de la Buzău, a trecut la un alt nivel, adică să pună botniță presei, dar o să aibă parte și de surprize-surprize.

Rețeta Mîndrescu: Amenințări, procese și căluș presei

Sforarul șef al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Bogdan Mîndrescu, a schimbat registrul șmecheriilor trecând la amenințări și procese împotriva celor care-l demască public. Mai exact, el a intentant proces unor ziariști, inclusiv publicației noastre, pentru ”tupeul” de a publica aranjamentele și ingineriile financiare și patrimoniale țesute de acesta în Ministerul Transporturilor dar și în entitățile de sub tutela instituției conduse de Sorin Grindeanu (vezi documentul în facsimil aici-https://portal.just.ro/300/SitePages/dosar.aspx?id_inst=300&id_dosar=30000000000657792). Dar faptul că ne-a dat în judecată este chiar un lucru foarte bun pentru că, prin intermediul instanței, putem avea acces și la documentele publice dar secretizate ale tunurilor financiare și imobiliare regizate de Bogdan Mîndrescu și gașca sa de prăduitori. Ce zici Sorine? Ce zici Simule? Ce zici Alina? Ce zici Petrică? Ce zici Ion? Ce zici Nicule? E de bine?

Ciolacu și Grindeanu nu se leapădă de Mîndrescu

Practic, prin acest demers, sforarul șef Bogdan Mîndrescu, demonstrează că este încă ținut în brațe de liderii PSD, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, deși public cei doi  se dezic categoric de el. O dovadă că una spune și altceva face este că Sorin Grindeanu îl lasă la conducerea Ministerului Transporturilor când este plecat prin țară sau afară, deși spune că s-a lepădat de el. Adică, Ciolacu și Grindeanu susțin că se leapădă de ”Satana” Mîndrescu dar rămân, braț la braț, cu ”Satana” Mîndrescu! Curat caraghioz, coane Marcel! Curat murdar, coane Grindeanu!

Săgeata lui Grindeanu, garantată de Mîndrescu

O dovadă clară că Bogdan Mîndrescu merge mână-n mână cu Grindeanu este și impunerea de zilele acestea ca director general la CFR SA, pentru patru ani, a lui Ion Simu-Alexandru, omul lui Grindeanu, dar care ascultă de Mîndrescu. De fapt, înscăunarea lui Simu s-a făcut prin intermediul oamenilor susținuți și garantați de tandemul Grindeanu-Mîndrescu, adică toți unul și unul pentru ”unsul” Simu-Marius Chiper, Gheorghe Udriște, Ion Damian, Mihaela Mocanu și Dorin Mitan.

Mîndrescule, surprize-surprize și palpitații!

Numai că haiduciile și abuzurile lui Bogdan Mândrescu au ajuns de nesuportat pentru tot mai mulți dintre angajații Ministerului Transporturilor. Ca atare, în cursul săptămânii viitoare în fața Palatului CFR ar avea loc chiar o răzmeriță împotriva sforarului șef Bogdan Mîndrescu. Cu prilejul  acestei revolte ar putea ajunge în spațiul public și faptul că Mîndrescu a fost ajutat de anumite personaje să evite un flagrant al unei mite de sute de mii de euro din dosarul Otopeni. Numai că prin acordul de recunoaștere făcut de doi dintre cei implicați în dosarul Otopeni care au fost puși în libertate, Bogdan Mîndrescu a început să aibă palpitații și insomnii!
sursa:puterea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *