• Wed. May 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Profeția lui Elon Musk! Multe companii nu vor supraviețui. ‘Vreau să fiu realist în privința asta. Tesla nu este imună’

May 22, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

CEO-ul Tesla, Elon Musk, prezice că unele companii vor da faliment în următoarele 12 luni. Nu a mers atât de departe încât să spună că vor fi concurenți Tesla, dar felul în care a spus-o a făcut să se simtă acest lucru.

În ultimul an, Elon Musk s-a plâns adesea de macroeconomie, inflație și creșterea ratei dobânzii, toate care afectează puterea de cumpărare și economia generală, conform electrek.co.

El a prezis că această economie lentă va dura probabil încă un an înainte să se îmbunătățească.

La adunarea anuală a acționarilor Tesla, Elon Musk și-a reiterat părerile asupra economiei acționarilor Tesla pentru a-i avertiza că următoarele 12 luni ar putea fi dificile:

Vor fi 12 luni dificile. Vreau să fiu realist în privința asta. Tesla nu este imună la mediul economic global. Nivelurile macroeconomice vor fi dificile în următoarele 12 luni.” a declarat CEO-ul Tesla, Elon Musk.

CEO-ul a adăugat că el crede că „multe companii” nu vor supraviețui:

Tesla va trece peste asta și ne vom descurca bine, dar cred că vom vedea o mulțime de companii în faliment.”, a avertizat Elon Musk.

Citește și CEO-ul Binance surprins de reușita Dogecoin! Elon Musk a jucat un rol în extinderea duratei de viață a monedei

Elon Musk crede că va lăsa Tesla într-o poziție excelentă atunci când economia va reveni din nou.

El nu a precizat care companii crede că vor da faliment, dar a menționat asta imediat după ce a spus cât de greu este să faci vehicule electrice profitabil și a împărtășit acest grafic care arată câți bani pierde concurența Tesla:

content-image

Citește și Elon Musk e fericit! Tesla și-a scos roboții umanoizi la plimbare. Bots Tesla sunt antrenați de inteligență artificială (video)

CEO-ul a spus că Tesla este în măsură financiară să supraviețuiască acestei recesiuni economice datorită capacității sale de a produce vehicule electrice cu o marjă brută pozitivă.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *