• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Haos în educație, Dana Budeanu a luat foc: ‘Greva e exclusiv împotriva copiilor defavorizați! Marș!’

May 22, 2023

Sindicatele din Educaţie declanşează luni greva generală, nemulţumiţi de salarizarea personalului din sistem, protestul urmând să continue până când Guvernul va veni cu o soluţie credibilă, care să ofere perspective foarte clare, iar cei care au semnat pentru declanşarea ei vor renunţa la această formă de protest.

Dana Budeanu nu susține demersul acestora, spunând că este exclusiv împotriva copiilor „defavorizați”.

„BUNA DIMINEATA!

TUTUROR PROFESORILOR CARE AZI NU AU INTRAT IN GREVA SI S AU GANDIT LA COPIII NOSTRI NEVINOVATI SI BUNI, RESPECTANDU SI VOCATIA SFANTA DE DASCALI, CARE ALATURI DE PREOTII SI MEDICII VREMURILOR, AU TINUT PE UMERI SPIRITUL ACESTEI NATII DE VEACURI!
RESPECT TUTUROR PROFESORILOR CARE NU I AU UITAT PE CEI CARE:
1. Nu si permit sa plateasca sutele de lei  pe orele de meditatii ale profesorilor care azi cer salarii si invata doar la clasa pentru examene!
2. Nu si permit sa urmeze cu 15-20 mii lei after school urile invatatorilor, profesorilor si directorilor scolilor unde sunt inscrisi!
3. Vin la scoala si invata pe branci si si respecta dascalii!
4. Nu si permit sapte schimburi se haine pe saptamana, pentru a defila la ore si a nu fi umiliti de pramatiile impotriva carora grevistii nu iau nicio atitudine!
5. Sunt olimpici si inca cred in romania cu adevarat educata!
6. Au asteptat cu sufletul la gura sfarsitul de gimnaziu si liceu si mediile care sa i duca mai departe!
7. Saraci si defavorizati, cu familii greu incercate, isi cheltuie ultimul banut pentru a putea fi si ei in rand cu ceilalti fericiti ai sortii!
PENTRU RESTUL, CA PARINTE, MARTOR DOISPREZECE ANI LA ACEST SISTEM, NU AM NICIUN RESPECT! ZERO!
PROFESORII ADEVARATI SUNT CEI TITULARIZATI CU NOTE FOARTE MARI, CARE AU REZISTAT PRINTRE BEIZADELELE ADUSE SI BAGATE IN SISTEM PE PILE SI CONCURSURI MASLUITE, HOTARATE DE INSPECTORI NUMITI POLITIC SI FARA NICIUN MERIT!
ASTA E ROMANIA EDUCATA SI ATAT!”, scrie Dana Budeanu pe Facebook.
sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *