• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Gică Hagi, imagini cum rar s-au văzut. Ce a făcut în vestiarul Farului după ce a câștigat titlul + Imagini de la petrecere / Video

May 22, 2023

 

Gică Hagi, imagini cum rar s-au văzut. Managerul celor de la Farul s-a dezlănțuit în vestiar, dar și în club după ce echipa sa a devenit campioana României.

Constănțenii au revenit spectaculos de la 2-0 și s-au impus cu 3-2 în fața celor de la FCSB.

 

Gică Hagi, imagini cum rar s-au văzut

Farul a devenit noua campioană a României. Petrecerea a început imediat pe teren, acolo unde fanii prezenți au năvălit pe teren pentru a se bucura alături de jucători.

Petrecerea a continuat și în vestiarul campioanei. Gică Hagi a cântat, a dansat și a băut un pahar de șampanie alături de jucătorii săi.

După ce totul s-a încheiat la stadion, toată lumea a mers să petreacă în Crazy Club din Mamaia.

Pentru o perioadă, Hagi a fost DJ. Apoi a și cântat.

Suporterii constănțeni au petrecut și ei pe străzi până târziu în noapte.

„Noi am crezut tot timpul”

”Cele mai bune echipe, în formă amândouă, au vrut fotbal amândouă. Până la urmă, am dovedit că merităm să fim campioni, am întors rezultatul. Știam că jucăm acasă bine și că publicul ne împinge.

E o zi frumoasă, o punem în ramă, acolo. A fost o zi frumoasă pentru mine. Toate trofeele sunt mari. Oricând vin. E bucuria mai mare pentru că toată Constanța e fericită. Suntem toți fericiți, e super.

Noi am crezut tot timpul, știam că trebuie să atacăm, le-am spus că trebuie să avem răbdare, să construim din spate, mijlocașii să facă mingea să alerge și atacanții să aibă calitate în execuție. Cred că am avut de toate în seara asta, chiar dacă am început meciul prost. Știam că ei au calitate.

Eu zic că toți jucătorii sunt fenomenali. Fiecare a făcut ce trebuie. Avem cele mai multe victorii, cele mai puține înfrângeri, sunt mândri de ei, ei au făcut-o. Noi am planificat aceste lucruri, am zis din vară, știam că am o echipă talentată”, a declarat Gică Hagi.
sursa:sportbull

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *