• Sun. May 19th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Anunţul momentului despre Simona Halep! Tatăl româncei a dat cărţile pe faţă. Ce a spus înaintea procesului

May 22, 2023

Anunţul momentului despre Simona Halep! Tatăl româncei a dat cărţile pe faţă.

Stere Halep a dezvăluit ce face fiica sa după scandalul pașaportului biologic.

Anunţul momentului despre Simona Halep

Stere Halep a fost prezent la meciul dintre Farul și FCSB la finalul căruia constănțenii au devenit campionii României. Tatăl Simonei Halep a vorbit și despre fiica sa, după ce aceasta este implicată într-un nou scandal.

„Sperăm să iasă totul OK”, a declarat Stere Halep.

Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului după US Open 2022. Jucătoarea noastră a fost informată despre testul pozitiv pe 7 octombrie 2022.

Acum, cei de la ITIA au venit cu un nou comunicat în care lansează acuzaţii la adresa dublei câştigătoare de turneu de Mare Şlem. Aceștia susțin că ar fi probleme cu pașaportul biologic.

„Principiul fundamental al Paşaportului Biologic al Sportivului (ABP) este de a monitoriza în timp anumite variabile biologice care dezvăluie indirect efectele dopajului mai degrabă decât să încerce să detecteze substanţa sau metoda de dopaj în sine”, precizează WADA.

Fostul lider WTA va fi judecat pe 28 mai la Londra. În cazul în care Simona nu va fi mulțumită de decizie poate apela la TAS.
sursa:sportbull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *