• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Marinar ucis de soția pe care a scos-o pe semnătură de la Psihiatrie. Crima s-ar fi petrecut în fața copilului lor de trei ani

May 21, 2023

Marinar ucis de soția pe care a scos-o pe semnătură de la Psihiatrie. Crima s-ar fi petrecut în fața copilului lor de trei ani

O femeie din Cluj și-a ucis soțul după ce acesta tocmai a scos-o pe semnătură de la psihiatrie. Crima ar fi avut loc în fața copilului de trei ani al celor doi, anunță antena3.ro.

Incidentul s-a întâmplat în localitatea Dezmir, de lângă Cluj-Napoca, într-un cartier rezidențial. Femeia în vârstă de 31 de ani și-a omorât, ieri seară, soțul de 45 de ani.

Totul s-ar fi întâmplat în curtea casei celor doi, chiar în fața mezinului familiei, în vârstă de trei ani. Cea care a făcut descoperirea îngrozitoare a fost chiar fiica celor doi. Soțul femeii era marinar de profesie și era plecat adesea în curse lungi.

Bărbatul a semnat pentru ca femeia să fie externată

În urmă cu câteva zile, bărbatul s-a întors acasă, după ce soția sa ar fi avut o criză de nervi și ar fi ajuns la psihiatrie. Ironia sorții face ca el să fi fost cel care a semnat pentru ca femeia să fie externată.

Femeia este cunoscută ca având probleme psihice. Cei doi au trei copii împreună, iar acum, aceștia sunt la o rudă a bărbatului ucis. Femeia este acuzată de omor și a fost reținută, iar cercetările continuă în acest caz.

“Trebuie intervenit pe legea sănătății mintale, legea bolnavului psihic care ne păcălește cu trimiterea acestuia după ce e scos din criză, în ambulatoriu, acasă pe semnătura membrului familiei”, a declarat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *