• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Kelemen Hunor, reacție la declarațiile lui Marcel Ciolacu care vrea amânarea rotativei:Sunt de acord cu această propunere!

May 21, 2023

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a reacționaty, după ce președintele PSD, Marcel Ciolacu a cerut amânarea negocierilor pentru rotativă că urmare a solicitărilor sindicale din ultima perioadă.

“Sunt de acord cu această propunere! Guvernarea este pentru oameni, prioritățile societății trebuie să fie și prioritățile coaliției de guvernare”, a spus Kelemen Hunor pentru STIRIPESURSE.RO.

Ce a spus Marcel Ciolacu

Orice negociere privind viitorul cabinet trebuie suspendată până la rezolvarea solicitărilor sindicatelor și a reformei pensiilor speciale, spune președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

„De când am intrat la guvernare prioritatea noastră a fost stabilitatea țării și buna guvernare, astfel încât românii și economia româneasca să treacă mai ușor peste multiplele crize cu care ne confruntăm. E clar că în acest moment agenda românilor nu mai coincide cu agenda politică, iar eu am promis că niciodată nu am să pun interesele politice mai presus de intereselor românilor”, a scris, sâmbătă, Ciolacu pe Facebook.

Ciolacu: Prioritatea tuturor decidenților politici trebuie să fie rezolvarea solicitărilor sindicatelor

Din acest motiv, crede președintele PSD, în acest moment, prioritatea tuturor decidenților politici trebuie să fie rezolvarea solicitărilor sindicatelor, dar și restanța majoră privind reforma pensiilor speciale: „Până la rezolvarea acestor două priorități, orice negociere privind viitorul cabinet trebuie suspendată. Coaliția are datoria să se reunească în primul rând pentru urgențele românilor, iar programul de guvernare viitor este obligatoriu să prevadă soluțiile sustenabile și un termen clar pentru noua lege a salarizării”.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *