• Tue. May 30th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Dan Motreanu răspunde la inițiativa lui Ciolacu: Premierul Ciucă este cel mai în măsură să rezolve și aceste cereri

May 21, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Și prin vocea prim-vicepreședintelui Dan Motreanu Partidul Național Liberal lasă de înțeles că sunt de acord cu amânarea discuțiilor politice din coaliția de guvernare, pe rotația premierilor și rezolvarea mai întâi a problemelor românilor.

“Cred că Premierul Ciucă, prin echilibrul și deschiderea pe care a avut-o pentru dialog și găsirea de soluții corecte pentru toată societatea, este cel mai în măsură să rezolve și aceste cereri, de altfel foarte corecte și pertinente.

Premierul Ciucă a fost întotdeauna un partener serios, credibil și de cuvânt în tot ceea ce și-a asumat”, a declarat europarlamentarul Dan Motreanu, pentru Antena 3 CNN.

Ce a spus Marcel Ciolacu

Orice negociere privind viitorul cabinet trebuie suspendată până la rezolvarea solicitărilor sindicatelor și a reformei pensiilor speciale, spune președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

„De când am intrat la guvernare prioritatea noastră a fost stabilitatea țării și buna guvernare, astfel încât românii și economia româneasca să treacă mai ușor peste multiplele crize cu care ne confruntăm. E clar că în acest moment agenda românilor nu mai coincide cu agenda politică, iar eu am promis că niciodată nu am să pun interesele politice mai presus de intereselor românilor”, a scris, sâmbătă, Ciolacu pe Facebook.

Din acest motiv, crede președintele PSD, în acest moment, prioritatea tuturor decidenților politici trebuie să fie rezolvarea solicitărilor sindicatelor, dar și restanța majoră privind reforma pensiilor speciale: „Până la rezolvarea acestor două priorități, orice negociere privind viitorul cabinet trebuie suspendată. Coaliția are datoria să se reunească în primul rând pentru urgențele românilor, iar programul de guvernare viitor este obligatoriu să prevadă soluțiile sustenabile și un termen clar pentru noua lege a salarizării”.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *