• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Gest extrem – O femeie din Suceava s-a aruncat de la etaj după o discuție aprinsă cu soțul

May 20, 2023

Gest extrem – O femeie s-a aruncat de la etajul al doilea al unui bloc. Care este motivul uluitor pentru decizia drastică.

S-a aruncat de la etajul 2, supărată că soțul întârzie să vină acasă. O femeie din Gura Humorului s-a aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuia după un conflict spontan cu soțul.

Poliția din orașul sucevean Gura Humorului a fost sesizată prin 112, joi dimineața, despre faptul că o femeie s-a aruncat de la etajul al doilea al unui bloc. Din primele informații, femeia se supărase din cauza faptului că soțul întârzia să revină la domiciliu.

Cei doi s-au luat la ceartă în apartament. În acel moment, femeia s-a decis să se arunce în gol de la geamul dormitorului, informează gds.ro.

Femeia a suferit doar leziuni minore

Bărbatul a fost la un pas să evite incidentul. A auzit-o pe partenera de viață în timp ce deschidea fereastra și s-a grăbit să ajungă în dormitor. Femeia însă era deja agățată pe pervaz și decisă să sară. Acesta a prins-o de mână, însă nu a reușit să o țină. Femeia a căzut pe solul acoperit cu iarbă abundentă din fața geamului. Din fericire, aceasta a suferit doar leziuni minore.

La faţa locului s-a prezentat un echipaj al ambulanţei, care a acordat primele îngrijiri medicale, femeia fiind transportată la Spitalul orășenesc Gura Humorului, de unde a fost transportată la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării unor investigații mai amănunțite.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *