• Tue. Jun 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Socoteli și împărțeli: PSD vrea să-i dea Economia lui Ștefan-Radu Oprea

May 19, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

PSD îi va propune lui Ștefan-Radu Oprea să ocupe funcția de ministru al Economiei, în viitorul Guvern condus de social-democratul Marcel Ciolacu.

Ștefan-Oprea este liderul senatorilor PSD, purtător de cuvânt al partidului și a mai fost ministru în 2018-2019 când a condus Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Ministerul Economiei este condus în prezent de Florin Spătaru, susținut de PSD Galați.

  • „PSD se bate întotdeauna să coordoneze ministere nu puternice pentru că sunt considerate de forță, ci puternice pentru că sunt pentru oameni. De aceea, spun în fața dvs. că ne dorim foarte mult să păstrăm Ministerul Transporturilor la noi, la PSD, și să-l conducă dl Sorin Grindeanu nu pentru partid, nu pentru el, nu pentru noi, ci pentru ce sa întâmplat la acest minister intr-un an si cateva luni. Dorim să păstrăm Munca, unde este dl Budăi, Sănătatea unde îl avem pe dl Rafila și în premieră vreau să vă spun că ne-am dori foate mult să se alăture echipei guvernamentale ca ministru al Economiei dl senator Radu Oprea (…) Romașcanu va continua, fiind cel mai bun ministru al Culturii pe care l-am dat noi”, a declarat joi prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea, joi, la conferința de alegeri a PSD Prahova.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *