• Wed. May 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Aleksandr Lukașenko nu crede în contraofensiva ucraineană: ‘E cea mai mare dezinformare!’

May 19, 2023
0 0
Read Time:57 Second

Președintele din Belarus, Aleksandr Lukașenko, este sceptic cu privire la viitoarea contraofensivă ucraineană. El suspectează că în acest context este vorba despre o dezinformare, informează agenţia de presă belarusă BelTA, potrivit Rador.

“Cea mai mare dezinformare este această contraofensivă. Din punctul meu de vedere, nu există o contraofensivă și nici nu poate să existe”, a declarat el, la o întâlnire cu membrii Consiliului Adunării Parlamentare a Organizației Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC) de la Minsk.

“Este efectiv o nebunie. Unul contra cinci să lupţi pe front şi împotriva tehnicii de luptă și împotriva forțelor… este efectiv o nebunie! Nu, trebuie să escaladăm, trebuie să-i oprim pe ucraineni să nu mai continue să ne înece în această confruntare. În acesta şi constă de fapt esenţialul astăzi, pe front. Vedem acest fapt care este chiar în spatele gardului nostru”, a spus liderul statului belarus.

Lukașenko a admis că este vorba despre o dezinformare

“În orice bătălie, dezinformarea este extrem de periculoasă. Amintiți-vă de Bătălia de la Kursk, de lângă Stalingrad, atunci când am dezinformat cu succes inamicul și am câștigat această bătălie”, a mai adăugat președintele din Belarus.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *