• Fri. Jun 21st, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Rareș Hopincă: mii de pomi sunt pericol public în București, iar primarul general se ocupă de palmieri

May 17, 2023

Rareș Hopincă: mii de pomi sunt pericol public în București, iar primarul general se ocupă de palmieri

City managerul Sectorului 5, Rareș Hopincă, i-a dat o replică acidă primarului general, Nicușor Dan, în scandalul palmierilor. Potrivit acestuia, Sectorul 5 a solicitat mii de avize pentru defrișarea sau toaletarea arborilor uscați, care au devenit un pericol pentru siguranța cetățenilor, și nu primește aprobările pentru intervenții de la Nicușor Dan.

“Avem peste 3.000 de solicitări către Primăria Generala, pentru a ne permite să defrișăm sau să toaletăm arborii uscați din sector, care pun în pericol oamenii la fiecare vânt mai puternic. Acest pericol public este ignorat, dar primarul general se ocupă de palmieri”, a declarat city managerul Sectorului 5.

content-image

Într-o postare pe pagina personala de Facebook, Rareș Hopincă i-a transmis primarului Nicușor Dan că a identificat în Sectorul 5 peste 500 de “palmieri” și i-a cerut să îi defrișeze și pe acesta.

“Avem sute de arbori uscați în sector. Trebuie să îi toaletăm sau să îi defrișăm urgent, dar nu primim avize de la Nicușor Dan. Situația este gravă, iar la fiecare vânt mai puternic cad câte 10-20 de arbori. Unii cad peste mașini, alții pun în pericol locuitorii sin sector. Numai de la Primăria Generală nu se vede.

Am botezat arborii uscați “palmieri” si i-am arătat astăzi primarului general situația din teren, poate așa va înțelege gravitatea situației. Poate așa se va uita și la “palmierii”, din Sectorul 5”, a precizat Rareș Hopincă.
sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *