• Tue. May 30th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Neașteptat! Şeful spionilor din Ucraina îl laudă pe şeful Wagner: ‘Este purul adevăr. Adevărul gol-goluţ’

May 17, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Şeful serviciului de informaţii miliare din Ucraina, Kirilo Budanov, l-a lăudat pe Evgheni Prigojin, liderul trupelor Wagner, în cel mai recent interviu acordat unei publicaţii din Ucraina. „80%” din ce spune el (Prigojin – n.r.) este purul adevăr. Adevărul gol-goluţ”, susţine cel mai tânăr general din armata Kievului.

“Înfricoşător e faptul că, în mare parte, ceea ce spune Prigojin e adevărat. Despre unele lucruri pe care acesta le declară nici măcar nu pot spune că sunt false, sunt doar ambigue. Adică pot fi văzute din două unghiuri diferite.

Dar 80% din ce spune el este purul adevăr. Adevărul gol-goluţ. Există şi momente, să le spunem aşa, incomode. Nu e foarte plăcut să recunosc asta. Dar compania militară privată, care se numeşte Wagner – este o denumire convenţională, apropo – a dat dovadă de eficienţă maximă, spre deosebire de armata rusă, care a dat dovadă de ineficienţă maximă”, a explicat Kirilo Budanov, potrivit Antena3 CNN

Iar aceste diferenţe dintre trupele ruseşti şi trupele Wagner au dus la conflicte între cele două entităţi.

“Acest lucru, de asemenea, este adevărat. Şi pe acest fond, conflictele s-au intensificat şi mai mult. Acum, Prigojin spune că nu există muniţie, nu există sprijin, iar acest lucru e cauzat, într-o oarecare măsură, de invidia conducerii militare, întruchipată acum de Shoigu- Gerasimov. Acolo-s alte moravuri, altă gândire.

Echipa lui Prigojin, în schimb, face totul pentru a elimina, fizic, să spunem, toate aceste unităţi. Şi acest lucru este adevărat. Şi, din păcate, trebuie să recunosc că Wagner este cel mai eficient”, mai crede generalul ucrainean.
sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *