• Mon. Dec 11th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

George Simion s-a răcorit și dă afară un deputat din AUR. Probleme mari privind autoritatea în partid

May 17, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Liderul AUR, George Simion, a anunțat că deputatul Călin Balabaștiuc va fi exclus din partid pentru că nu a fost prezent la votul privind la Legea privind organizarea activităţii de prevenire a separării copilului de familie.

”Legea a fost depusă la dispoziția Secretariatului General la terminarea ședinței de miercuri, nu cum era de obicei, lunea, la începutul săptămânii următoare privând opoziția, așa mică cum este ea, de posibilitatea de a ataca la CCR. Site-uri apropiate de PSD dezinformează și spun că nu am atacat la CCR.

Numărul nostru este cel pe care îl vedeți aici, iar subterfugiul la care a apelat coaliția punând la dispoziția SGG, miercuri, imediat după ședință, este fără precedent. Vrem să anunțăm că în viitoarea majoritate parlamentară, AUR va abroga PLX 145. Toți colegii mei au votat împotriva acestei legi anti-naționale și anti-creștine.

Fără motiv, unul dintre deputații AUR nu a fost la vot, domnul deputat Călin Balabaștiuc. Pentru că nu a fost prezent la vot vom propune excluderea lui din partidul AUR, cu riscul de a avea un deputat în minus”, a explicat George Simion.

George Simion nu a pomenit totuși nimic de deputații AUR Dan Tănasă, Gianina Șerban și Raisa Enachi care au votat cot la cot cu USR, PNL și PSD în Comisia pentru egalitate de șanse între femei și bărbați, Aviz fără de care proiectul de lege nu putea ajunge în plen și votat.

Acesta este un semn că Simion a cam scăpat hățurile din mână în partid și are zone de care nu se poate atinge.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *