• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

SURSE – Blaga, către liberali: ‘Negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată’

May 16, 2023

Europarlamentarul PNL Vasile Blaga a spus luni seară, la ședința informală de la Vila Lac, că liberalii nu trebuie să cedeze un milimetru în fața PSD pentru că social-democrații nu mai emană forța de odinioară, spun surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

„Noi de fapt negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată”, au spus sursele citate. Remarca lui Blaga a fost făcută în sensul că liberalii să nu accepte să fie subordonați PSD-ului sub niciun pretext.

Surse liberale au precizat că Rareș Bogdan și Dan Motreanu, dar și alți 3-4 lideri județeni liberali au cerut imperativ la Vila Lac ca PNL să nu cedeze ministerul Transporturilor la PSD.

Luna trecută, Blaga afirma într-o altă întâlnire informală la Vila Lac că am ”ajuns ospătari la guvernare”, iar PNL este o anexă a PSD-ului. Europarlamentarul a avut și o exprimare plastică, atunci când a evaluat miniștrii PNL. ”Dacă pui 7 din 9 miniștri lângă un stâlp, până și activiștii PNL salută mai repede stâlpul decât pe ministru. Nu-i știe nimeni!”, a spus Vasile Blaga.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *