• Sun. May 19th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Femeie în stare gravă, după ce a fost agresată de fiu – Acesta a fost reţinut

May 16, 2023

O femeie în vârstă de 54 de ani din oraşul Năsăud se află în stare gravă, la spital, după ce a fost agresată de fiu, acesta fiind reţinut de către poliţişti după ce a încercat să fugă şi acuzat de tentativă de omor, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, agresiunea s-a produs în seara zilei de 15 mai, în locuinţa femeii.

“În seara de 15 mai, poliţiştii din Năsăud au intervenit la un caz de violenţă în familie, sesizat prin 112. Din primele date, o femeie de 54 de ani, din Năsăud, care se afla la domiciliu, împreună cu cei doi fii, a fost lovită cu un obiect contondent de către unul dintre aceştia, identificat ca fiind un bărbat, de 34 de ani, din Năsăud. Femeia a fost preluată şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale. După comiterea faptei, bărbatul de 34 de ani a plecat de la faţa locului, fiind căutat de poliţişti cu toate efectivele disponibile. Acesta a fost găsit în scurt timp şi condus la sediul Poliţiei pentru dispunerea măsurilor legale”, a transmis IPJ.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, care a dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, cercetările fiind continuate pentru tentativă la infracţiunea de omor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a precizat că la caz au intervenit două echipaje SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă, femeia agresată fiind stabilizată, intubată şi transportată la UPU SMURD Bistriţa.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *