• Wed. May 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Culmea tupeului: Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023, s-a declarat mulțumit cu ZERO puncte obținute

May 16, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023, invitat în emisiunea La Măruţă de la Pro TV, a vorbit despre prestaţia care i-a adus un val imens de critici.

Piesa interpretată de Theodor Andrei la cel mai cunoscut concurs de muzică din Europa a obţinut un record negativ – cea mai slabă participare a României de până acum: „Eu sunt mulţumit! Eu nu sunt ofticat!”, a declarat acesta. conform Mediafax.

În ciuda acestui fapt, artistul nu înţelege de ce publicul nu a apreciat prestaţia lui şi a avut 0 puncte în semifinală: „Nu pot să-mi explic asta! Eu ştiu clar că românii din diaspora ne-au votat. Au fost mulţi fani străini care ne-au susţinut. Suportul din partea străinilor a fost copleşitor”.

De asemenea, cântăreţul a fost mulţumit şi de ţinuta în jurul căreia s-au iscat foarte multe discuţii: „Mie mi-au plăcut hainele”, a declarat acesta.

Theodor Andrei i-a recunoscut lui Cătălin Măruţă faptul că Eurovision 2023 a reprezentat pentru el un adevărat roller coaster emoţional: „Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient… te pune pe gânduri. E un carusel emoţional. Visul meu pe traseul ăsta… de multe ori l-am văzut ca pe un coşmar!”.

În ciuda rezultatului şi al călătoriei tumultoase, tânărul este mai mult decât fericit cu experienţa trăită: „E o chestie pe care dacă o trăieşti o dată în viaţă… e arhisuficient!”, a recunoscut cântăreţul.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *