• Wed. May 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Bărbat arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecţie care îi interzicea să se apropie de fosta soţie- El a fost prins în curtea femeii, pe care o am

May 16, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost arestat preventiv după ce a încălcat un ordin emis de Judecătoria Târgovişte care îi interzicea să se apropie de fosta sa soţie, pe care anterior a agresat-o. Bărbatul a fost prins în curtea casei femeii, în timp ce o ameninţa pe aceasta. El este cercetat pentru nerespectarea prevederilor ordinului de protecţie, violare de domiciliu, ameninţare şi neexecutarea sancţiunilor penale, potrivit news.ro.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Udreşti, judeţul Dâmboviţa, îşi agresase anterior fosta soţie, iar în 2 mai Judecătoria Târgovişte a emis pe numele său un ordin de protecţie care îi interzicea să se apropie de fosta soţie pentru o perioadă de şase luni.
Duminică, femeia a anunţat Poliţia că fostul său partener a încălcat prevederile ordinului de protecţie emis de către magistraţi.
”O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care poliţiştii au identificat în curtea locuinţei părţii vătămate bărbatul de 45 ani. Din primele cercetări se pare că acesta nu ar fi respectat prevederile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Târgovişte pe numele său la data de 2 mai a.c., pentru 6 luni. Totodată, se pare că bărbatul ar fi ameninţat partea vătămată cu incendierea locuinţei”, informează, marţi, oficialii Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa.
Pe numele bărbatului, poliţiştii au deschis dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecţie, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *