• Mon. Dec 11th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Corupție în sistemul de apărare rus: Rezultatele anchetei Parchetului Federației Ruse

May 14, 2023
0 0
Read Time:45 Second

Preşedintele Comitetului de investigații al Parchetului Federației Ruse, Aleksandr Bastrîkin, a anunţat că au fost depistate fapte de corupție în punerea în aplicare a ordinului privind executarea comenzilor de stat pentru necesităţile apărării, relatează TASS, potrivit RADOR.

Aleksandr Bastrîkin a remarcat că este trist că se întâmplă acest lucru într-un moment dificil pentru țară. ‘Corporațiile din Rusia, care execută comenzile de stat pentru necesităţile apărării admit fapte de corupție și furt în această perioadă dificilă pentru țară’, acest anunț a fost făcut de preşedintele Comitetului de investigații al Parchetului Federației Ruse, Aleksandr Bastrîkin, vorbind la Forumul Internațional Juridic de la Sankt Petersburg.

“Scheme de fraudă sunt implementate chiar și în industria de apărare. În această perioadă dificilă pentru țară, îndeplinind ordinul de stat privind executarea comenzilor de stat pentru necesităţile apărării unele dintre corporațiile noastre admit fapte de corupție, furt, este efectiv ceva inadmisibil’, a declarat el.
Sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *