• Wed. May 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Cazul care a cutremurat America: o mama și-a ucis copiii deoarece credea că aceștia sunt zombi. Ce pedeapsă riscă

May 14, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

O mamă americană, adeptă a teoriilor privind sfârşitul lumii, a fost găsită vineri, vinovată de uciderea celor doi copii ai săi şi de complicitate la uciderea fostei soţii a noului său soţ, de către tribunalul statului Idaho, relatează AFP, citat de news.ro.

Lori Vallow a fost găsită vinovată de uciderea copiilor săi de 7 şi 16 ani, despre care anchetatorii au spus că ea credea că sunt “zombi”. Adeptă a teoriilor reîncarnării, ea a fost urmărită penal alături de noul ei soţ, Chad Daybell, autor de cărţi ezoterice, pentru tripla crimă şi pentru fraudă, cuplul continuând să primească alocaţii pentru copii după dispariţia acestora.

Lori Vallow, care, potrivit martorilor, se considera o salvatoare a umanităţii, a pledat nevinovată. Ea riscă închisoarea pe viaţă fără posibilitatea de eliberare condiţionată, dar a evitat pedeapsa cu moartea, pe care judecătorul a exclus-o. Soţul ei, Chad Daybell, nu a fost încă judecat şi riscă pedeapsa cu moartea. La fel ca Lori Vallow, el era membru al unei secte radicale mormone care se pregătea pentru apocalipsă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *