• Wed. May 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Bătălia pentru Bahmut: Armata ucraineană continuă să avanseze. Forțele ruse sunt în pericol de a fi încercuite

May 14, 2023
0 0
Read Time:54 Second

Armata ucraineană continuă avanseze în direcția estică Bahmut, din regiunea Doneţk, anunță RBC, potrivit Rador.

În ultimele 24 de ore, Forțele Armate ale Ucrainei au reușit să înainteze încă 300 de metri – potrivit unei declaraţii făcute, sâmbătă, de purtătorul de cuvânt al Grupului de Forțe “Est” al Ucrainei, Serhi Cerevati.

“Cel mai important lucru, ca urmare a acestei operațiuni de apărare, este că inamicul este lovit în mod constant, că personalul său și echipamentele sunt distruse” – a subliniat oficialul militar ucrainean. Serhi Cerevati a menționat că înaintarea Forțelor Armate ale Ucrainei are loc ca parte a unei operațiuni de apărare. Armata ucraineană desfășoară deja anumite acțiuni contraofensive.

Potrivit lui Cerevati, comandamentul ucrainean ia în considerare posibilitatea încercuirii invadatorilor ruși la Bahmut, deoarece Forțele Armate ale Ucrainei au un oarecare succes pe diferite flancuri. Totuși, a subliniat reprezentantul armatei, totul depinde de situația de pe câmpul de luptă. Amintim că zilele trecute, Ministerul Apărării de la Kiev a raportat că armata ucraineană a avansat 2 kilometri în direcția Bahmut și, de asemenea, că nu a pierdut nicio poziție în ultima săptămână.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *