• Fri. Jun 2nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

VIDEO – Incident grav în vestul Germaniei: un bărbat a provocat intenționat o explozie care a rănit 12 pompieri și polițiști

May 12, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Un bărbat a rănit joi 12 pompieri şi poliţişti – pe unii grav -, provocând o explozie şi dând foc unui apartament, în vestul Germaniei, anunţă autorităţile locale, relatează AFP, conform news.ro.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost arestat în locuinţa sa, la Ratingen, însă motivele gestului acestuia nu au fost stabilite imediat.

O parte dintre victime sunt rănite grav, iar viaţ uneia era ”în pericol”, a declarat la postul NTV ministrul de Interne regional Herbert Reul.

Pompierii şi poliţiştii s-au dus la faţa locului, după ce au fost contactaţi din cauza unui posibil incendiu în locuinţă, şi a prezenţei în interior a unei persoane care avea nevoie de ajutor.

La sosirea pompierilor şi poliţiştilor, ocupantul apartamentului a ”declanşat o explozie” către aceştia, a sublniat ministrul, fără să precizeze natura acesteia.

Tabloidul Bild şi NTV scriu că bărbatul a dat foc, după aceea, unei benzine sau altei substanţe inflamabile cu care a stropit intrarea în apartament.

Cadavru în casă

El a închis apoi uşa şi a continuat să incendieze restul locuinţei, după care a fost arestat de către membri ai Forţelor Speciale din cadrul poliţiei.

Aceştia au găsit ulterior, în apartement, un corp fără viaţă – ars.

”Probabil este vorba despre mama” suspectului, a declarat ministrul regional de Interne.

Bild scrie că bărbatul este cunoscut prin luări de poziţie, pe reţele de socializare, împotriva vaccinării covid-19.
sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *