• Wed. May 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Victor Ciutacu a luat foc după suspendarea emisiei Realitatea: E o porcărie

May 12, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Victor Ciutacu a luat foc după suspendarea emisiei Realitatea. Ciutacu spune că decizia e o porcărie. Reacția vine după ce CNA a luat în discuție suspendarea emisiei România TV, după cazul jurnalistei de la Libertatea care s-a sinucis.

“Cunoscută fiind relația mea (care e și rămâne exclusiv procesuală) cu Anca Alexandrescu, țin să vă anunț, cât de politicos sunt în stare, că suspendarea de 10 minute a emisiei Realitatea TV e o porcărie. Care, de altfel, ne era pregătită nouă, când cu jelania colectivă pentru Iulia Marin (de care deja nu-și mai amintește aproape nimeni) și apelurile publice scelerate pentru închiderea Romania TV. Doar că noi am avut inspirația de a ne duce la CNA și a ne susține dreptatea, pe alocuri chiar cu pumnul în masă, iar vitejii uneltitori s-au speriat și au reglat-o din amendă.

Dacă Anca și postul pentru care lucrează sar calul (și o fac, la fel cum o facem toți cei din lumea noastră mică și meschină), există instanțe de judecată pentru reglat onoarea, demnitatea și imaginea. Nu e nevoie de o bâtă politică pentru asta. Iar concurența nu o învingi când ea are ecranul negru, așa cum își închipuie inclusiv niște foști colegi de-ai mei, odinioară degrabă strigători că-s abuzați din rațiuni politice, astăzi întorși strategic cu spatele la mizeriile care aparent îi avantajează. Leadershipul se câștigă și se păstrează prin muncă, rezistență, consecventă, popularitate, putere de convingere și, din păcate, tot mai rar, prin talent”, scrie Ciutacu pe Facebook.
Sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *