• Tue. Feb 27th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Scene macabre în București! Salvat de polițiști în ultima clipă, după ce s-a spânzurat că fosta soție nu l-a lăsat să-și vadă copiii

May 12, 2023

Scene macabre în București! Salvat de polițiști în ultima clipă, după ce s-a spânzurat că fosta soție nu l-a lăsat să-și vadă copiii

Un bărbat din Capitală a fost salvat în ultima clipă de polițiști după ce a încercat să se sinucidă. Omul a venit la locuința fostei soșții pentru a-și vedea copiii, însă aceasta nu l-a lăsat motiv pentru care a recurs la gestul sinucigaș.

Bărbatul și-a legat cureua în jurul gâtului și a prins-o de balustrada sintre etaje. Când a văzut scena, femeia a sunat la poliție, iar un echipaj a ajuns în doar două minute. Unul dintre agenți l-a ținut de picioare, iar celălalt a tăiat cureaua strânsă în jurul gâtului.

Individul avusese ordin de restricție până pe 10 mai pentru amenințări.

La data de 11 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil din Sectorul 2, se află un bărbat care intenționează să se spânzure.

La fața locului a ajuns de urgență, în aproximativ 2 minute, un echipaj format din 2 polițiști care au intervenit pentru salvarea vieții acestuia.

Polițiștii au rămas cu acesta până la sosirea unui echipaj medical, care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.
Sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *