• Tue. May 21st, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Victor Ciutacu, după protestele violente de la Parlament: Hai să nu ne mai dăm virgine în curtea bordelului

May 11, 2023

Jurnalistul Victor Ciutacu arată faptul că violențele provocate de manifestanții AUR, în fața Parlamentului, nu sunt o noutate. Ciutacu explică că, în alte vremuri, violența era acceptată de către Ludovic Orban sau cei de la USR, dar asta când erau agresați oameni de la PSD.

”- Când oamenii montați de PNL îl scuipau/îmbrânceau pe Bacalbașa tot în curtea Parlamentului, era legitim protestul? Că-l văd pe Orban ușor contrariat că era să și-o ia de la voinicii AUR

– Cand reziștii făceau ca toate viețuitoarele preistorice prin Casa Poporului și agresau demnitari pe stradă, erau justificate violența și circul? Că-l remarc pe Moșteanu aruncând iar pisica la Dragnea.

Hai să nu ne mai dăm virgine în curtea bordelului. Iureșul de azi folosește, în egală măsură, aproape tuturor. AUR își continuă creșterea, ca – nu-i așa? – singurul partid care ține cu românii. PSD și PNL au justificare să continue guvernarea în coaliție, ca nu cumva să preia extremistul Simion puterea. Singurii care-s pe nicăieri rămân useriștii, la fel de inadecvați și de dependenți de programe făcute de alții ca de obicei”, scrie Victor Ciutacu.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *