• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Vicepremierul PSD: În viitorul Guvern trebuie mai puține ministere

May 11, 2023

Vicepremierul Sorin Grindeanu (PSD) a declarat că în viitorul Guvern trebuie să fie mai puţine ministere, conform news.ro.

„Eu cred că odată cu noul guvern trebuie să fie mai puţin ministere, nu doar secretari de stat. Ăsta este un lucru pe care i l-am spus şi lui Marcel Ciolacu, şi lui Nicolae Ciucă, şi lui Kelemen Hunor. Este punctul meu de vedere că sunt prea multe ministere, nu doar secretari de stat. Şi dacă tot vrem să începem să facem ceva, dincolo de reducerea numărului de secretari de stat, trebuie redus şi numărul de ministere”, a afirmat Grindeanu.

„E punctul meu de vedere şi îl spun public, l-am spus şi colegilor mei. Nu cred că sunt singurul care crede acest lucru. Pot să dau exemple, dar s-ar supăra colegi de ai mei din Guvern dacă aş da un exemplu sau altul acuma de cum s-ar putea comasa anumite ministere, dar e absolut necesar, fără niciun fel de discuţii. Şi nu doar secretari de stat. Subliniez, trebuie să se comaseze ministere, să fie mai puţine”, a adăugat vicepremierul.
Un singur ministru PSD ar putea rămâne în viitorul Guvern, spun surse politice.

 

sursa:stiripesurse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *