• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Șoșoacă sare în apărarea Realitatea PLUS, după suspendarea emisiei: ‘Sunt solidară cu Anca Alexandrescu în fața abuzurilor CNA!’

May 11, 2023

Diana Șoșoacă reacționează vehement după decizia Consiliului Național al Audiovizualului de a suspenda temporar emisia postului Realitatea PLUS, pentru abateri costatate în emisiunea realizată de Anca Alexandrescu. Senatoarea numele decizia „abuz” și se declară solidară cu realizatoarea TV.

„În calitate de Senator al României, Preşedinte al Partidului S.O.S România şi avocat, apărător al libertăților si drepturilor cetățenești, sunt solidară cu jurnalistul Anca Alexandrescu și cu postul tv Realitatea PLUS în fața abuzurilor CNA!

Îmi manifest pe această cale deplina solidaritate cu realizatoarea tv Anca Alexandrescu şi cu postul tv Realitatea PLUS în faţa cenzurii şi abuzurilor comise de CNA! Atacurile CNA la adresa emisiunilor curajoase marca Anca Alexandrescu ne arată că cenzura puterii este tot mai agresivă și tocmai de aceea vocile jurnaliştilor independenţi devin tot mai preţioase!

Acuz pe această cale cenzura de orice fel: aceea care loveşte într-un jurnalist care şi-a asumat riscul de a căuta adevărul, ca şi aceea care se manifestă în Parlamentul României și în toată societatea. Trebuie să luăm atitudine fermă împotriva felului în care CNA, acest instrument al dictaturii, decide ce este permis şi ce este interzis să spui. Nu avem nevoie de CNA, acest ”minister al adevărului” orwellian care este, de fapt, în slujba minciunii! JOS CENZURA!”, transmite Diana Șoșoacă, într-un comunicat de presă.

Realitatea Plus este obligată să difuzeze timp de 10 minute, între orele 19.00 şi 19.10, numai textul deciziei de sancţionare. Practic, programul obişnuit al Realitatea Plus se întrerupe şi se transmite doar sancţiunea. CNA a decis ca întreruperea să fie pe data de 18 mai.

  • Emisiunea „Culisele statului paralel” a fost vizată de mai multe sancțiuni ale CNA în ultimele luni, în urma unei adevărate campanii împotriva ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.
    Sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *