• Tue. Jun 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Marile puteri îl lucrează pe Zelenski pe la spate: Se poartă negocieri de culise cu Rusia pentru pace

May 11, 2023
0 0
Read Time:51 Second

Secretarul Consiliului de Securitate și Apărare Națională de la Kiev, Oleksi Danilov, a declarat că diferite țări încearcă să “aşeze” Ucraina la masa negocierilor cu Rusia. Oficialul a subliniat, însă, că, dacă statul ucrainean acceptă un astfel de demers, negocierile trebuie să aibă loc în condițiile stabilite de Kiev, notează Rador.

“Are loc o escaladare a situației, pentru a ne pune la masa negocierilor în condițiile Rusiei cât mai curând posibil” – a subliniat Danilov.

Acesta a remarcat că s-a intensificat o amplă campanie în acest sens. Prin urmare, există multe propuneri de negocieri, lansate de mai multe țări. “Dar rețineți – iar eu sunt mai mult decât sigur – că, dacă vom ajunge să discutăm despre ceva și președintele ia o astfel de decizie, acest lucru se va întâmpla doar în condițiile țării noastre” – a accentuat oficialul de securitate ucrainean. Danilov a adăugat că nimeni nu va trăda interesele naționale ale Ucrainei, “oricât de mult le-ar plăcea unor reprezentanți ai unor țări implicate activ în această situație”.
sursa:stiripesurse

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *