• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu s-a enervat pe cei de la UDMR: Nu pot continua ca prim-ministru dacă nu rezolv această problemă/ Video

May 11, 2023

Relația dinte PSD&PNL și UDMR este pe un butoi cu pulbere, iar în ultimele zile au fost mai multe contre publice. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat despre faptul că UDMR nu ar fi de acord cu asumarea răspunderii pentru legea care ar elimina pensiile speciale. Ciolacu s-a arătat foarte supărat pe UDMR și a spus că le cere scuze că nu le cere voie pentru orice își dorește să facă.

”Îmi cer scuze că nu cer voie UDMR-ului pentru orice vreau eu să fac. Am spus în sală foarte clar și îmi cer scuze celor de la UDMR, dar înainte să-și dea cu părerea totuși ar trebui să mă întrebe și pe mine. Nu pot continua ca om politic, ca prim-ministru dacă nu rezolv această problemă (pensiile speciale n..r)”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a precizat că, în cursul săptămânii viitoare, ministrul Muncii, Marius Budăi, va merge la Bruxelles pentru a discuta problema pensiilor speciale. Ulterior se vor elabora amendamentele necesare și legea va intra în Parlament.

”Eu cred că avem timp. Ar fi trebuit deja rezolvată problema, pentru că intră la cerea de plată numărul 3, dar nu este o problemă. Sesiunea parlamentară se încheie la 1 iunie și o vom rezolva până atunci”.

Despre ieşirea UDMR de la guvernare, Ciolacu a spus: ”Cred că nu ar fi trebuit să discutăm lucruri pe care le-am discutat în interior”.

Întrebat dacă va insista să păstreze la PSD ministerul Transporturilor, Ciolacu a spus: ”Nu, voi insista să îl păstrez pe Sorin Grindeanu”.

Marea greșeală comisă de UDMR

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seară, la România TV, că UDMR a facut o greseala daca a incercat sa scoata in spatiul public subiectul ministerelor UDMR in viitorul Guvern, după ce oficialii formatiunii maghiare au zis ca nu renunta la niciun minister in viitorul cabinet si ar putea iesi de la guvernare daca li se ia un portofoliu.

  • „Parerea mea este ca au facut o greseala mutand discutiile intre 3 persoane, nu trebuiau transferate in spatiul public si este o greseala daca au vrut sa influenteze prin media o decizie a mea sau a premierului Ciuca considera ca este o greseala, greseala de abordare. Ne facem rau si nu mai avem incredere in parteneri. Daca vrem sa ne influentam deciziile prin mass-media, e cea mai mare greseala”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

 

sursa:stiripesurse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *