• Tue. May 30th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

A ‘plouat’ cu amenzi după protestul AUR de la Parlament: Jandarmeria Capitalei a făcut bilanțul

May 11, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

A ‘plouat’ cu amenzi după protestul AUR de la Parlament: Jandarmeria Capitalei a făcut bilanțul

Jandarmeria Capitalei a anunţat că participanţii la protestul AUR de la Parlament au fost amendaţi cu 50.700 lei, ca urmare a încălcării prevederilor legale în vigoare, anunță Agerpres.

Potrivit Biroului de presă al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti (DGJMB), au fost aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 50.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, şi două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 700 lei, în conformitate cu prevederile Legii pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare.

“În continuare, se fac verificări pentru identificarea altor persoane care au săvârşit abateri de la cadrul legal în vigoare”, arată sursa citată.

Un protest organizat de AUR a avut loc, miercuri, în faţa Palatului Parlamentului, atât în interiorul curţii, la care au participat membri ai partidului, cât şi pe trotuarul din faţa Parlamentului, unde au fost mai mulţi simpatizanţi.

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, le-a cerut miercuri protestatarilor să rămână pe carosabilul din faţa Palatului Parlamentului, intrarea Izvor, asigurându-i că manifestaţia este autorizată şi nu pot fi amendaţi, deşi Jandarmeria a anunţat că aceste evenimente nu îndeplinesc condiţiile legale.

“Nu au voie să dea amenzi, pentru că protestul este autorizat de către AUR”, le-a transmis Simion celor aflaţi în zonă.

Jandarmeria Bucureşti a informat că protestele de la Palatul Parlamentului nu îndeplinesc condiţiile legale, iar participanţilor li s-a adus la cunoştinţă acest lucru.

Sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *