• Tue. May 30th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

VIDEO – Primele imagini cu agresiunile manifestanților AUR împotriva lui Ludovic Orban

May 10, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Liderul Forța Dreptei, deputatul Ludovic Orban, a fost agresat de participanții la mitingul AUR, din fața Parlamentului. Orban a spus că a fost scuipat și lovit de către cei de la AUR și arată că vina este a jandarmilor, care nu i-au permis accesul în Parlament pe la Camera Deputaților și l-au pus să ocolească clădirea pentru a intra pe la Senat. În acest fel, Orban a nimeri chiar în mijlocul protestatarilor.

”I-am solicitat ofiţerului să sune şeful dispozitului, să îi solicite să îmi permit accesul, ca parlamentar pe intrarea normal în clădirea Parlamentului”, a spus Ludovic Orban, precizând că ”nu i s-a dat acest acces şi poarta i-a rămas închisă în nas”.

”Mi s-a spus că nu pot să intru decât dacă traversez pe partea cealaltă, pe la Senat şi am fost obligat de interdicţia forţelor de ordine de la Jandarmerie să merg pe strada Izvor spre Bulevardul Libertăţii. Am fost în primă fază lăsat în pace, nimeni nu mi-a zis nimic, până au început să apară agitatori”, a povestit Orban, arătând că marea majoritate a celor prezenţi sunt membri AUR şi chiar parlamentari şi şefi de organizaţii care stau în mijlocul activiştilor şi le dictează comportamentul.

”Singura excepţie pe care trebuie să o evidenţiez este un coleg din AUR, Antonio Andusceac, care a încercat să îi convingă pe manifestanţi să nu mă agreseze şi cred că şi-a luat-o şi el”. Ludovic Orban a povestit cum a fost agresat der protestatarii AUR. ”Am fost scuipat, lovit cu băţ de la steag, lovit cu piciorul, să nu se vadă pe camera, înjurat, insultat în cele mai grobiene mijloace. În plus, era evident că erau oameni acolo incitatori”, a spus Orban.

 

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *