• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Scandal uriaș în Parlament – Domnule Simion ați luat droguri?/ George Simion: vin rușii, vin rușii, vin rușii!

May 10, 2023

Protestul AUR continuă în Parlament, prin intermediul deputaților formațiunii. George Simion, liderul AUR, a avut un scandal cu deputatul PNL, Pavel Popescu, la tribuna Camerei Deputaților.

Pavel Popescu l-a întrebat pe Geoge Simion dacă a luat droguri și a acuzat AUR de extremism.

”În toate țările se dă ordin ca partidele extremiste să bulverseze activitatea Parlamentului (…) Domnule Simion, atunci când v-am întrebat dacă ați consumat droguri, nu v-am întrebat degeaba. Azi dimineață, un singur om era cocoțat pe gardul Parlamentului, la fel ca la asaltul Capitoliului din SUA. Ce ați făcut voi în ultimii ani, cu droguri, cu gloanțe aduse în Parlament, pentru toate astea trebuie să dispăreți din politica românească.”, a spus Pavel Popescu.

În replică, George Simion l-a acuzat de manipulare și i-a spus râzând că ”vin rușii”.

”S-a găsit arme la PNL-eu, s-a găsit mașină de scris automată la PNȚ-eu! Vin ruși, vin rușii, vin rușii! Medicamente, aduceți medicamente pentru domnul Pavel Popescu! Nu mai vorbiți prostii nejustificate, mai aveați puțin și ne spuneați că s-a pus steagul legionar pe sediul poliției. Lăsați prostiile astea cu gloanțe, cu droguri, că românii nu mai sunt așa de proști să vă și creadă. ”, a replicat Simion.

În fața Parlamentului este în curs de desfășurare un protest al celor de la AUR. Manifestanții s-au îmbrâncit cu jandarmii, în timpul conflictului fiind agresat și fostul premier Ludovic Orban.

 

 

sursa:stiripesurse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *