• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Patru răniţi într-un accident produs la Piteşti – Patru autoturisme avariate

May 10, 2023

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs într-o intersecţie din municipiul Piteşti, în noaptea de luni spre marţi, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Agerpres.

“Din verificările preliminare efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, din direcţia Târgu din Vale către strada Ion Câmpineanu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Piteşti, care se afla angajat în efectuarea virajului către strada Griviţei”, se arată într-o informare transmisă de IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, care se deplasa dinspre Târgu din Vale către strada Ion Câmpineanu, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani. În urma impactului, maşina tinerei a fost proiectată într-un alt autoturism, parcat regulamentar pe partea dreaptă a drumului.

În accident au fost rănite patru persoane – şoferiţa de 20 de ani, un pasager din autoturismul condus de aceasta şi doi pasageri din autoturismul condus de tânărul de 20 de ani.

“Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest sau le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, în funcţie de situaţie.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *