• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Membra AUR prinsă cu gloanțe a luat foc după audierile de la Poliție: Parchetul supraveghează cercetările

May 10, 2023

Poliția Capitalei anunță că membra AUR care a fost prinsă cu gloanțe reale la Parlament a fost dusă la Poliție. Agenții de la Explozibili fac cercetări în cazul ei, sub supravegherea procurorilor.

În această dimineață, la intrarea C2 in Palatul Parlamentului lucratorii din cadrul SPP au gasit la o consiliera din cadrul AUR, care avea asupra sa 5 capete de glont pe care spune ca le-a luat de la o tragere. La fata locului a fost directionat un echipaj de ordine publica care a preluat persoana și a condus o la sediul sectiei. AUR protestează la Parlament împotriva a două legi.

Poliția Capitalei face precizări:

La data de 10 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 au fost sesizați cu privire la faptul că, la punctul de acces într-o instituție publică din Sectorul 5, ar fi fost identificată o persoană care ar avea asupra sa elemente ce par a fi muniție. Persoana a fost condusă la sediul secției în vederea continuării verificărilor.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

La ieșirea de la audieri femeia s-a dezlănțuit, acuzând că totul e o înscenare: “De ce mințiți?” A țipat aceasta către presă și poliție.
sursa:stiripesurse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *