• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

La 79 de ani, Robert de Niro surprinde pe toată lumea: ‘Tocmai mi s-a născut un copil’

May 10, 2023

Actorul american Robert de Niro, în vârstă de 79 de ani, a dezvăluit că recent a devenit tată pentru a şaptea oară, informează News.ro.

În timpul unui interviu pentru postul de televiziune ET Canada difuzat luni, actorul, de două ori câştigător al premiului Oscar, şi-a corectat interlocutorul pentru că s-a referit la cei şase copii ai săi.

Sunt „de fapt şapte”, a răspuns actorul. „Tocmai mi s-a născut un copil”, a spus el, fără a oferi nicio indicaţie despre sexul acestui copil sau identitatea mamei sale.

Agentul său a confirmat vestea pentru AFP.

Robert de Niro, viață amoroasă tumultoasă

Robert de Niro are doi copii cu prima sa soţie Diahnne Abbott, care a jucat alături de el în „Taxi Driver”, şi doi cu actriţa şi cântăreaţa Grace Hightower de care s-a despărţit din 2018.

De asemenea, are gemeni cu modelul Toukie Smith, cu care a avut o relaţie la sfârşitul anilor 1980 şi începutul anilor 1990.

În prezent, actorul îşi promovează cea mai recentă comedie, „My Father and Me”, care urmează să fie lansată în cinematografele din SUA pe 26 mai.

Considerat unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale, Robert de Niro a câştigat două premii Oscar înainte de a împlini 40 de ani: cel pentru cel mai bun rol secundar în 1974 în „Naşul, partea 2” şi cel pentru cel mai bun actor în 1981, datorită interpretării boxerului Jake LaMotta din „Raging Bull”.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *