• Tue. May 30th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Donald Trump, prima reacție după ce a fost găsit vinovat de abuz sexual: ‘Vom face apel / Este o rușine’

May 10, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Fostul președinte Donald Trump a declarat că va face apel la verdictul juriului federal din Manhattan care a stabilit că a abuzat-o sexual pe E. Jean Carroll într-un vestiar al unui magazin de lux în primăvara anului 1996, scrie CNN.

„Vom face apel la această decizie. Este o rușine”, a declarat Trump într-unul dintre cele câteva videoclipuri pe care le-a postat pe platforma sa de socializare Truth Social.

Trump și-a menținut afirmația că nu știe cine este Carroll și a calificat procesul drept „profund nedrept”.

Carroll a primit aproximativ 5 milioane de dolari pentru agresiune sexuală și defăimare, într-o înfrângere semnificativă în proces pentru fostul președinte.

„Cumva va trebui să ne luptăm cu aceste lucruri”, a declarat Trump. „Nu putem lăsa țara noastră să se ducă în acest abis. Este o rușine”, a mai spus fostul lider de la Casa Albă.

.Un juriu federal din Manhattan l-a găsit răspunzător pe Donald Trump de agresiune sexuală în procesul civil intentat de E. Jean Carroll împotriva sa.

De asemenea, Carroll l-a dat în judecată pe Trump pentru defăimare în legătură cu o declarație din 2022 în care acesta a negat acuzațiile lui Carroll.

Juriul tribunalului federal din Manhattan a constatat că Donald Trump ar trebui să plătească aproximativ 2 milioane de dolari daune lui E. Jean Carroll pentru plângerea sa civilă de agresiune.

Juriul de la tribunalul federal din Manhattan l-a găsit pe Donald Trump răspunzător pentru defăimare în procesul civil intentat de scriitoarea E. Jean Carroll. Juriul a decis că Trump ar trebui să îi plătească aproape 3 milioane de dolari în daune lui Carroll pentru că a reușit să demonstreze cu succes că aceasta a depus o plângere de defăimare împotriva sa.
sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *